Over mij

Als webmaster van deze website stel ik mij op deze pagina aan je voor. Ik ben Ruben Teunissen en afkomstig uit een klein dorp tussen Arnhem en Nijmegen. Nadat ik voor mijn studies onder andere gewoond heb in Tilburg, Londen en Arnhem woon ik op dit moment samen met mijn vriendin in Apeldoorn. Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met het maken en onderhouden van websites. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik nu werkzaam ben als CRO Specialist bij Centraal Beheer. Daarnaast heb ik een eenmanszaak waarbij ik enkele klanten adviseer. Ook heb ik diverse websites die ik bouw, beheer en exploiteer.

Online Personalisatie Lead bij Centraal Beheer

Nadat ik enkele jaren al bij online bedrijven heb gewerkt, is mijn fascinatie voor data tot volle wasdom gekomen bij Centraal Beheer. In mijn rol als CRO Specialist: Lead Personalisatie werk ik aan een zo relevant mogelijke website voor de klant. Een website waar de klant de informatie kan vinden die hij of zij nodig heeft.

Lancering Personalisatie.nl

Omdat ik in de afgelopen tijd gemerkt heb dat Personalisatie als onderwerp steeds meer hot wordt, heb ik besloten om de website Personalisatie.nl op te zetten. Hier vind je informatie over Personalisatie cases, Personalisatie tools, Personalisatie events en nog veel meer. Deze website gaat een kennisbank worden, zodat iedereen die kiest voor een relevante website voor de gebruiker er eenvoudig mee aan de slag kan.

Neem contact met mij op door het maken van een connectie via LinkedIn.