[EVENT] Workshop ‘Personaliseren kun je Leren’ bij Interpolis

| 5 september 2018 | 0 Comments

Op dinsdag 28 augustus mocht ik een workshop Personaliseren kun je Leren verzorgen bij Interpolis te Tilburg. Mijn workshop was onderdeel van de Summerschool workshops, die georganiseerd worden door de jongerenvereniging van Achmea. In deze sessie vertelde ik de collega’s van Interpolis hoe wij bij Centraal Beheer de klant beter helpen middels personalisatie.

Personaliseren kun je Leren workshop

Het aantal deelnemers was met bijna 20 personen wat mij betreft boven verwachting. Mooi om te zien dat zoveel collega’s het potentieel van personalisatie zien en er meer over willen weten. De workshop begon met een toelichting op wat personalisatie precies is, en welke typen personalisaties er zijn. Het mooie was dat de workshop interactief van aard was, waardoor ook ikzelf weer enorm veel geleerd heb.

Na de pauze gingen de deelnemers zelf aan de slag met het personaliseren van de website van Centraal Beheer. Dit deden we met behulp van de Javascript console. Met wat basiskennis van jQuery / Javascript is het namelijk al mogelijk om een gepersonaliseerde variant te maken. Al met al was het wat mij betreft een geslaagde workshop, dankzij de enthousiaste deelnemers.

Hierbij wil ik de Jong Achmea locatiecommissie Tilburg nog even bedanken voor de uitnodiging!

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]

Tags:

Categorie: Events

Over de auteur ()

Ik heb een passie voor interessante online concepten. Zo maak, beheer en optimaliseer ik zelf diverse websites. Bovendien werk ik bij Centraal Beheer als Online Specialist aan het optimaliseren van de website van deze creatieve verzekeraar. Mijn specialisme is personalisatie. Vandaar ook deze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *