[EVENT] Steven van Belleghem bij Centraal Beheer

| 24 januari 2018 | 0 Comments

Op woensdag 17 januari kwam spreker, auteur en inspirator Steven van Belleghem langs bij Centraal Beheer. In een goedgevulde ruimte met meer dan 100 collega’s nam hij ons mee in zijn visie op de dag na morgen. In november 2017 lanceerde hij zijn nieuwe boek Customers the day after tomorrow. Centraal in zijn boek staat de vraag hoe je in een wereld van Artificial Intelligence (AI), bots en automatisering klanten voor je bedrijf kunt blijven winnen. Hij vertelde in een sessie van anderhalf uur hoe hij de dag na morgen voor zich ziet. Hierbij onderstreepte hij het belang van personalisatie. Iets wat mij als Personalisatie Expert natuurlijk als muziek in de oren klinkt.

Steven van Belleghem

Ik kende Van Belleghem van zijn eerdere boek When Digital becomes Human over het belang van de Human Touch in de verder digitale klantrelatie van de toekomst. Dat boek was al enorm inspirerend, maar in de sessie deed Van Belleghem er nog eens een schepje bovenop. Door het gebruik van inspirerende voorbeelden, ging zijn visie echt leven. Vooral van Hyper Personalisatie word ik erg enthousiast. Door AI te voeden met alle data binnen je bedrijf is het mogelijk om iedere klant een gepersonaliseerde ervaring te bieden die aansluit bij zijn of haar behoeften. Voor bedrijven brengt dit enorme uitdagingen met zich mee. Iets waar ik als Personalisatie Expert een mooie bijdrage aan ga leveren.

Trailer van zijn boek

Aan het einde van zijn praatje gaf hij iedereen de link naar zijn Youtube account. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik zijn Youtube account bekeken. Daar kwam ik de video trailer van zijn nieuwste boek tegen. Iets wat ik jullie absoluut niet wil onthouden.

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4.5]

Tags:

Categorie: Events

Over de auteur ()

Ik heb een passie voor interessante online concepten. Zo maak, beheer en optimaliseer ik zelf diverse websites. Bovendien werk ik bij Centraal Beheer als Online Specialist aan het optimaliseren van de website van deze creatieve verzekeraar. Mijn specialisme is personalisatie. Vandaar ook deze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *