[EVENT] Ruben Teunissen op Emerce Conversion met Expertsessie Personalisatie

| 3 april 2018 | 0 Comments

Op donderdag 12 april 2018 vindt hét congres voor alles rondom optimalisatie van conversie plaats: Emerce Conversion. In Pakhuis de Zwijger in Amsterdam komen honderden online professionals samen die hun resultaten willen verbeteren. Als CRO Specialist: Lead Personalisatie bij Centraal Beheer een enorm interessant evenement om bij te wonen. Wat nog mooier is, is dat ik dit jaar zelf een grote bijdrage aan Emerce Conversion mag leveren. Ik ga namelijk als personalisatie expert vragen van bezoekers beantwoorden tijdens de Roundtables Expertsessie Personalisatie.

Vraag over Personalisatie? Kom naar de Expertsessie!

Als Lead Personalisatie is het mijn overtuiging dat een website moet aansluiten bij de behoeften van een gebruiker. Door relevant te zijn creëer je een prettige gebruikerservaring voor de klant. Ook kan Personalisatie een belangrijke bijdrage leveren aan de KPIs op het gebied van service, sales en NPS. Een voorwaarde is natuurlijk wel dat je op de juiste manier personaliseert. Tijdens mijn sessie deel ik mijn best practices. De expertsessie Personalisatie start om 10:05 in zaal Workspace. Ik hoop je daar te mogen begroeten!

Meer informatie: Emerce Conversion

Op de website van Emerce Conversion vind je meer informatie over het congres en over mij als spreker.

Laat het mij even weten als jij ook bij het event bent, dan drinken we een kop koffie.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Tags:

Categorie: Events

Over de auteur ()

Ik heb een passie voor interessante online concepten. Zo maak, beheer en optimaliseer ik zelf diverse websites. Bovendien werk ik bij Centraal Beheer als Online Specialist aan het optimaliseren van de website van deze creatieve verzekeraar. Mijn specialisme is personalisatie. Vandaar ook deze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *